Joaca De-a Oamenii

martie 13th, 2009

Carmen

Posted by zambetcicatrizat in Personal    

 

Mijlocul barului de jazz din colt.Ea.Imaginea perfecta a femeii tipice, cu un aer al frumusetii maniace si nedumnezeiesti.O vezi, buzele rosii, voalul palariei bine asezat si tigara lunga in mana subtire ocrotita suav de o pereche de manusi.
Mijlocul barului de jazz din colt.El.Imaginea perfecta a barbatului atipic,privirea ganditoare si vinovata clatindui-se in paharul de whiskey.Mana musculoasa tine ocazional si cate o tigara ieftina care se termina repede.
Mijlocul barului de jazz din colt.Ei.Tradata si tradatorul erau acum fata in fata si dansau pe un cantec pe care ingerii-l sopteau in ritmuri de Ella Fitzgerald.
-De ce?
-Pentru ca tu te iubesti prea mult ca sa-ti dai seama cat conteaza faptul ca eu te iubesc.
Poc.Dopul unei sticle de sampanie scumpe sare in aer si ea isi umple paharul ridicandu-l spre el.
-Pentru tot ceea ce noi nu vom intelege niciodata, dar mai ales pentru tine dragul meu, tu cel care vii inainte de toate si pentru tot ceea ce tu nu vei sti niciodata, ca dragostea mea ce se stinge acum cand vei primi botezul meu.
Si-i varsa siroiul peste palarie.Cumpatul se pierde mai usor decat anii compasiunii ce i-au impartit.
Mijlocul barului de jazz din colt.Ea.Pleaca fara sa priveasca in urma ca sa-si lase lacrimile sa se loveasca de pamant cat mai discret.
-Stai,Carmen!No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(necesar)

(necesar)


(insereaza codul din stanga)
  • Monthly

  • Legaturi externe

  • Meta

    • Subscribe to Atom feed
  • Weblog

    Toate drepturile rezervate Weblog.ro

    X